Het inpakbedrijf
voor al uw handling

Als inpakbedrijf kunnen we bij Kopak uw direct mail en andere communicatie-uitingen automatisch, semi-automatisch of handmatig inpakken. Wat u ook wilt versturen, onze medewerkers verwerken en verpakken uw handlingopdracht met zorg en aandacht, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook wanneer u nog niet heeft bedacht hoe u de handling of verzending wilt regelen, lossen wij het voor u op. Daarmee is Kopak hét inpakbedrijf dat als geen ander in staat is om maatwerk te leveren. Zo krijgt u snel en secuur uw boodschap op de juiste plek!

Het inpakbedrijf dat verder gaat dan inpakken

Hoe ingewikkeld uw handlingopdracht ook is, bij ons is het in goede handen. Letterlijk, want onze flexibele pool van medewerkers combineert moeiteloos persoonlijke berichten met de juiste inhoud en handmatig inpakken met machinale verwerking.

 

Van een-op-een marketing, zoals een gepersonaliseerd cadeau met een kaart en zelfgekozen inpakpapier, tot boekenpakketten voor een hele school. Ook wanneer er nog grafische afhandeling moet plaatsvinden, zoals vouwen of perforeren, regelt Kopak voor u het gehele proces. Zo zijn we méér dan enkel inpakbedrijf: we take care of business, van advies en inkoop tot logistiek en bezorging.

De voordelen van Kopak als inpakbedrijf

Zorgvuldig ingepakt

Onze flexibele pool aan medewerkers verwerkt uw opdracht snel en secuur

Besparen op portokosten

Goedkoop verzenden door onze afspraken met verschillende verspreiders

Eindeloze mogelijkheden

Gepersonaliseerd, creatief en écht bijzonder? Wij krijgen het voor elkaar!

Handling of inpakken op alle mogelijke manieren

Om u mee te nemen in onze mogelijkheden, vindt u hier een korte omschrijving van onze opties. Dit geeft u een algemeen overzicht van wat we als inpakbedrijf voor u kunnen betekenen, maar er zijn natuurlijk allerlei variaties mogelijk. Ook wanneer uw opdracht niet zomaar in een hokje te plaatsen is, vinden we bij Kopak een manier om het te realiseren!

Soms is automatisch verpakkingswerk niet mogelijk, of heeft u niet direct de capaciteit om de handling snel te kunnen regelen. In dat geval moeten uw goederen handmatig worden ingepakt, door personeel dat snel en secuur werkt en een partner die betrouwbare levering kan garanderen.

Direct mail die gepersonaliseerd moet worden, zoals een wijnfles met eigen etiket of een retourdoos met een gepersonaliseerde brief? Dan komt u uit bij gepersonaliseerde handling. Kopak staat persoonlijk garant voor een correcte levering. Meer info? Lees snel verder.

Creatief uitziende pakketjes, daar wordt elke ontvanger bij van. Geponste labels aan een product, een mailing waarin stof wordt verwerkt of een netjes dichtgeplakte offertemap? Onze medewerkers regelen het graag voor u!

Als we bij Kopak spreken over specials, dan hebben we het over complexe handlingopdrachten. Een combinatie van machinale en handmatige verwerkingen, on- en offline processen of bijzondere eisen. U kunt erop vertrouwen dat bij ons de kennis en kunde in huis is, om uw special van begin tot eind correct te verwerken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met inpakken?

Met onze uitgebreide mogelijkheden, zorgvuldige personeel en efficiënte processen hebben we in elk geval alles in huis om u van dienst te kunnen zijn. Niet zeker over welke opties u precies nodig heeft? Geen vraag is ons te gek! Chat, bel of mail met onze deskundige specialisten voor advies.

    Bent u toch op zoek naar een andere manier van inpakken of verzenden?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek