De beste handling oplossing voor uw specials

Handlingopdrachten zijn er in verschillende gradaties; van het dichtplakken van enveloppen tot het verpakken van een complexe direct mailing. De complexe opdrachten waar een oplossing op maat voor mag worden bedacht noemen wij bij Kopak onze specials. Vaak zijn dit combinaties van machinale en handmatige verwerkingen. U kunt erop vertrouwen dat voor iedere special een passende oplossing wordt gevonden. Door onze jarenlange kennis en kunde zijn we in staat voor de meest complexe aanvragen een passend pakket aan te kunnen bieden.

Benieuwd naar een concreet voorbeeld van onze specials? Het komt vaak voor bij een totaal opdracht. Zo denken we graag mee over een uitgebreide direct mail met meerdere elementen. Deze direct mail kan bijvoorbeeld voorzien zijn van een op maat gemaakt doosje met inhoud. Deze inhoud kan variëren per mailing of zelfs per persoon die de mailing ontvangt. Bij deze special wordt alles van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd; van het printen van de doosjes of inhoud tot het personaliseren van het pakket. Bij Kopak gaan we graag voor u aan de slag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Daagt u ons uit om een passende oplossing te vinden voor uw specials?

Met onze uitgebreide mogelijkheden, zorgvuldig personeel en efficiënte processen hebben we in elk geval alles in huis om u van dienst te kunnen zijn. Niet zeker over welke opties u precies nodig heeft? Geen vraag is ons te gek! Chat, bel of mail met onze deskundige specialisten voor een vrijblijvend advies.

    Toch op zoek naar een andere dienst?

    We hebben een breed scala aan diensten waarmee we u kunnen helpen. Voor iedere vraag hebben we een passend aanbod. Door onze ervaring kunnen we u advies geven op specifieke opdrachten of meedenken op een procesmatig niveau. Dit onderstreept ons motto ‘We take care of business’! Hierbij hebben we nog een kleine selectie opgenomen van onze diensten. Waar kunnen we u mee helpen?

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Search