Machinaal vouwen en netjes insteken met couverteren

Met couverteren wordt uw boodschap machinaal gesorteerd, gevouwen en netjes in een enveloppe of verzendverpakking gestoken. Bij Kopak gebeurt couverteren volgens de nieuwste technieken, met volautomatische machines die vrijwel alles aankunnen. Ook het personaliseren van uw brief of enveloppe is daarbij een optie. En mocht uw direct mail toch niet machinaal in te steken zijn, dan zorgt ons personeel voor een zorgvuldige, handmatige verwerking. Hoe uw order ook ingestoken moet worden, Kopak zorgt voor een snelle en foutloze afhandeling.

Mogelijkheden bij couverteren

Met diverse moderne machines loopt Kopak voorop in de verwerking van ingestoken of gecouverteerde mailingen. Het simpelste voorbeeld hiervan is een enkele gevouwen en ingestoken brief, maar investeren in de juiste apparatuur doen we natuurlijk niet voor niets. De mogelijkheden die dat oplevert? Daarbij kunt u denken aan:

 • Adressering in het proces, zowel op de brief zelf als op de enveloppe
 • Selectief insteken, dus ook het couverteren van meerdere brieven in elkaar
 • Meerdere combinaties van documenten couverteren in één run. Bijvoorbeeld: voor de ene klant heeft u brief A en C nodig, terwijl de andere klant brief A, B en D nodig heeft.
 • Een machinale verwerking van folders die moeten worden bijgesloten
 • Voldoen aan de AVG en veilig omgaan met gegevens door barcodelezers
 • Perfect aanbieden bij de verspreider, om zo de kosten laag te houden

De voordelen van couverteren

Foutloos

100% controle mogelijk via barcodes

Mogelijkheden in maten

Enveloppen in diverse maten met plakstrip en in vrijwel alle maten met gomrand

Automatische sortering

Perfect aangeleverd bij de verspreider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met couverteren?

Onze insteek is dat wij er zijn voor uw bedrijf. Dat betekent dat geen vraag ons te veel is. Gaat het over enveloppen, maten, aanleveren of iets anders? Wij adviseren u graag om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!

  Toch op zoek naar een andere dienst?

  Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Omdat wij dé kennispartner zijn in de handling en verzending van al uw communicatie, staan we met een breed aanbod aan diensten voor u klaar. Van de ondersteuning van salesprocessen tot het printen van adresdragers. Klik op één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

  Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

  Niet gevonden wat u zocht?

  Zoek