Fulfilment

Na een geslaagde direct mail actie of bij een succesvolle webshop is er een enorme hoeveelheid werk voor de boeg: alles moet goed opgeslagen worden en na de juiste personen verscheept worden. Een dagtaak, waar u meestal geen tijd voor heeft. Kopak neemt u daarom graag het werk uit handen.

Kopak heeft uitstekende mogelijkheden om uw producten op voorraad te houden: van briefpapier en visitekaartje tot marketing- en webshop artikelen. Op afroep versturen we de bestelling naar u of uw afnemers. De juiste artikelen bezorgen wij op het juiste moment én op het juiste adres.  Met de fulfilment activiteiten van Kopak bent u verzekerd van een goede afhandeling!

foto_vrijstaand_6
foto_vrijstaand_6

Voorraadbeheer

Via ons geavanceerd voorraadsysteem houden wij alle voorraden voor u bij en ligt de verantwoordelijkheid hiervan bij ons. Door uw fulfilment opdrachten uit te besteden aan Kopak kunt u zich volledig richten op het verbeteren van uw webshop, inkoop en assortiment. Via een koppeling op internet beschikt u op elk gewenst moment over de meest actuele voorraadgegevens.

Inkoopvoordeel

Kopak kiest voor haar klanten de beste en goedkoopste verspreidingsmanier. Met diverse verspreiders zoals Post.nl en Sandd hebben wij goede afspraken. Ons inkoopvoordeel berekenen wij aan u door.