Hoogwaardig print-
en drukwerk

Binnen no time een digitaal document op papier naar uw klanten? Met de service van Kopak zit u goed! Dagelijks rollen er vele brochures, flyers, brieven, kaarten en andere documenten uit onze hoogwaardige printers. Ook wanneer u grote oplages heeft, geldt ons principe van ‘u bestelt, wij regelen’. Door onze goede samenwerkingen kunnen we drukwerk inkopen bij de partner die het best aansluit op uw wensen. Het inkoopvoordeel dat we daarbij ontvangen, dat berekenen we natuurlijk gewoon aan u door.  

Eventuele aanvullende stappen, zoals grafische afwerking, personalisatie of verzending, kunnen we intern voor u afhandelen, waarbij we ook zorgen voor de logistieke processen. Daarmee is uw print- en drukwerk bij ons altijd aan het juiste adres!

Drukwerk, printen of een combinatie?

Afhankelijk van uw oplage, uitvoer en verdere verwerking, kiezen we samen met u voor de benadering die het best past bij uw opdracht. Zo is het voor grote aantallen vaak voordeliger om te kiezen voor drukwerk, terwijl personalisatie enkel te realiseren is met laserprinten of inkjetprinten. Ook de levertijd is een belangrijke factor. Of u nu een printopdracht heeft die dezelfde dag nog verzonden moet worden of u iedere nieuwe klant direct automatisch een welkomstpakket wil sturen, Kopak is de one-stop-shop die alles in één order voor u regelt.

De voordelen van print- en drukwerk bij Kopak

One-Stop-Shop

Alles bij één partner geregeld, van digitaal bestand tot logistiek

Voordelig

Ons inkoopvoordeel berekenen we door en bij eventuele verzending bespaart u op portokosten

Uitgebreide mogelijkheden

Elke oplage, in elke grootte en

elke uitvoer!

De mogelijkheden van print

Met uitstekende printers is het verschil tussen regulier en digitaal drukwerk tegenwoordig minimaal. Onze hoogwaardige printers voorzien u van kwalitatief zwart/wit, full colour of gepersonaliseerd digitaal drukwerk. Bovendien zijn we met alle vormen van printen onder een dak volledig flexibel in de uitvoer. Dat betekent dat uw order wordt uitgevoerd zonder beperkingen in formaten en oplage, met een uitgebreide keuze aan papiersoorten. Heeft u belangrijke of last-minute communicatie? Wij regelen het!

Drukwerk met verantwoordelijkheid

Voor grote oplages is offset-drukwerk vaak de beste keuze. Wanneer u uw drukwerk uitbesteedt aan Kopak, nemen wij het voortouw en zorgen we dat uw opdracht bij de juiste leverancier terecht komt. Onze opdracht, onze verantwoordelijkheid! U kunt dan met een gerust hart verder met uw andere werkzaamheden. Wilt u dan toch die adresdrager toevoegen of uw drukwerk laten sealen? Dan belt u gewoon  uw persoonlijke accountmanager, die het voor u in orde maakt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

We take care of business!

Hoe groot of klein uw oplage ook is, u kunt altijd op ons rekenen. We adviseren u graag over de beste opties en helpen u waar mogelijk te besparen op de juiste zaken.

    Toch op zoek naar een andere dienst?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek