Vertrouwelijk en AVG-proof verzenden met transactiemail

Wie foutloos transactiemail en vertrouwelijke berichten wil versturen, zit goed met de slimme machines, gesloten systemen en closed-loop processen van Kopak. Uw financiële en administratieve documenten worden op die manier met de grootste zorg gesorteerd, ingepakt en verzonden. Zo voldoet uw transactiemail aan de AVG en komt vertrouwelijke informatie ook echt alleen terecht bij de rechtmatige ontvanger.


Kopak streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden met betrekking tot onze processen, wet- en regelgeving en klanttevredenheid. Met ons advies, onze ondersteuning en het actief zoeken naar de beste oplossing voor uw vraagstuk, verzekeren we u ervan dat uw transactiemailen andere vertrouwelijke zendingen bij ons in goede handen zijn.

Volledige controle, in het gehele proces

Bij documenten die gevoelige informatie bevatten, is het essentieel dat het proces gegarandeerd foutloos verloopt. Bij Kopak zorgen we vanaf de aanlevering tot de verzending van de transactiemail voor veilige, geautomatiseerde processen, door het toevoegen van automatisch gegenereerde codes. Deze worden door onze machines uitgelezen, waarna wij kunnen garanderen dat elke envelop de juiste inhoud bevat: een factuur, administratief overzicht of een combinatie van verschillende documenten.

De voordelen van transactiemail

Closed-loop

100% controle mogelijk via barcodes

Handling & verzending, volledig AVG-proof

Optimale bescherming van uw gegevens

Gegarandeerd foutloos

Met geavanceerde machines

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met transactiemail?

Financiële, administratieve of andere gevoelige documenten verzenden? Bij Kopak weten onze mensen en onze machines daar wel raad mee. We voorzien u graag van advies omtrent regelgeving, aanlevering en de diverse verzendmogelijkheden van transactiemail.

    Heeft u een mailing waarvan de inhoud iets minder gevoelig is?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek