Goedkoop en snel verzenden met een selfmailer

Een mailing die geen envelop, folie of ander verpakkingsmateriaal nodig heeft, dat is de selfmailer. Een efficiënte en goedkope manier van verzenden, die alleen maar hoeft te worden voorzien van een sluiting en adressering. Er is vrijwel geen extra materiaal nodig en de selfmailer kan zo de deur uit.

Bij Kopak zoeken we altijd naar de beste weg, ook wanneer het om selfmailers gaat. Ontdek de voordelen van onze flexibele mogelijkheden, waarmee we uw mailing van ontwerp tot verzending kunnen verzorgen. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar advies? Dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar, om uw bedrijf te helpen met de best mogelijke oplossing.

Verschillende types selfmailers

Binnen selfmailers zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan het simpelweg gaan om een kaart, brochure of folder, maar is het bijvoorbeeld ook een optie om een direct mail te verzenden met een ingevouwen bijlage. Met een selfmailer kunt u alle kanten uit.

Wat al deze mailings gemeen hebben, is de goedkope verzending in verhouding tot andere manieren van verzenden. Onze printers voorzien uw boodschap van de juiste adressering en met een sluitzegel is uw selfmailer ready to go!

De voordelen van een selfmailer

Snel

Vandaag bij ons, morgen bezorgd

Makkelijk

Adres erop, sluiten en verzenden

Goedkoop

De goedkoopste manier van verzenden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met een selfmailer?

Kopak ontzorgt van A tot Z! Uw selfmailer kunt u bij ons aanleveren, maar het is ook mogelijk deze volledig te laten ontwerpen, drukken, printen, afwerken en meer. Informeer direct naar de mogelijkheden!

    Toch op een andere manier verzenden?

    Ook dat kan bij Kopak. Met diverse diensten voorzien we in alle mogelijkheden om uw communicatie op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Klik op één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek