Bescherm uw goederen met sealkrimpen

Sealkrimpen is dé manier van verpakken wanneer u goederen onbeschadigd wil verzenden. Denk bijvoorbeeld aan een stapel boeken, een spel, of producten die alleen ongeopend mogen worden geretourneerd. Sealkrimpen is perfect voor het bundelen, compact verpakken en beschermen van uw goederen.

Bij Kopak weten we alles van sealkrimpen en werken we met volautomatische machines die van klein tot groot kunnen insealen. Bovendien hebben we een team paraat dat u graag adviseert over de juiste manier van verpakken, de manier van bundelen of een ander deel van uw proces, zoals bijvoorbeeld drukwerk, adressering, handling of fulfilment.

Wat is sealkrimpen precies?

Waar een gesealde verpakking doorgaans los om de betreffende goederen zit, bestaat een sealkrimp-verpakking uit stevige, nauwsluitende folie. Bij sealkrimpen wordt uw item of pakket eerst voorzien van zogeheten krimpfolie. Wanneer dat eromheen zit, gaat het geheel door een tunnel, waarin warme lucht circuleert. Dit zorgt ervoor dat de folie zachtjes krimpt waar het kan. Zo blijven uw goederen netjes bij elkaar, kras- en stofvrij en gegarandeerd ongeopend. Het resultaat is een perfect sluitende verpakking, die optimale bescherming garandeert.

De voordelen van sealkrimpen

Optimale bescherming

Uw zending stevig verpakt en veilig verzonden

Perfect voor bundelen en bulk

Een vast aantal exemplaren samen geleverd

Makkelijk adresseren

Met een sticker op de folie direct de deur uit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met sealkrimpen?

Als u op zoek bent naar een partner die het proces van begin tot eind kan ondersteunen, dan zeggen wij volmondig ja! Voor sealkrimpen, maar ook voor grotere vraagstukken. Bij Kopak denken we namelijk graag met u mee, om zo tot de oplossing te komen die uw bedrijf laat groeien!

    Toch op een andere manier inpakken?

    Is sealkrimpen toch niet helemaal wat u zoekt, is sealen  bijvoorbeeld ook goed, of wil u juist meer weten over wat Kopak verder nog doet? Kijk dan eens bij een van onze andere expertises. Onze slogan is niet voor niets “We take care of business.” Met vrijwel alles in huis voor het regelen van salestrajecten, direct mail, druk- & printwerk en fulfilment zijn we dé partner om u te ondersteunen in uw communicatie.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Search