Overtuig met
Direct mail

Wie zijn klant op de deurmat positief weet te verrassen, maakt direct een sterke indruk. Opvallen als bedrijf doe je dan ook met een goede, gerichte en persoonlijke direct mail campagne, zeker in tijden waarin digitale boodschappen de overhand hebben.

Met uitgebreid advies, flexibele mogelijkheden en meetbaar resultaat is Kopak de partner om uw direct mail marketing naar een hoger plan te tillen. Van het optimaliseren van uw database tot het besparen op portokosten, wij zoeken voor u altijd de beste weg.

Wat is Direct Mail eigenlijk?

Opvallen via de brievenbus? Dan is Direct Mail wat je nodig hebt. Een Direct Mailing is een poststuk dat op een creatieve, gerichte en persoonlijke manier naar een groep (potentiële) klanten verzonden wordt. Het is fysieke communicatie die elke vorm kan hebben, van een platte A5-kaart tot een langwerpig doosje, zolang het maar door de brievenbus past.

Omdat een Direct Mail vaak gepersonaliseerd is, is de kans hoger dat ontvangers reageren op jouw actie of aanbieding. Weet je dan ook nog op een verrassende manier de aandacht te trekken? Dan zit je helemaal goed. Zeker in een tijd waar veel bedrijven kiezen voor e-mailmarketing. Trouwens, wist je dat een Direct Mail zich perfect leent voor een combinatie van on- en offline?

Kopak, uw partner in direct mail

Volledige ondersteuning

Een partner met ervaring, advies en transparante processen

Besparen op portokosten

Door onze afspraken met verschillende verzendbedrijven

Meetbaar resultaat

Inzicht in uw marketingactiviteiten door database-beheer en het meten van respons

Gericht en foutloos uw doelgroep bereiken

Bij segmentatie in doelgroepen, targeting en data-optimalisatie denkt men al snel aan online marketing, maar ook in uw direct mail campagne is dit van grote toegevoegde waarde. Een hoogwaardig geprinte en afgewerkte mailing is namelijk maar een deel van het proces. Aan de basis van een sterke direct mail campagne staat een database die ervoor zorgt dat u gericht en foutloos de juiste doelgroep en ontvangers bereikt. 

Kopak helpt u in het gehele proces, van idee tot ontwerp en van uitvoer tot verzending. Zo optimaliseren we ook uw database en zorgen we daarmee voor een scala aan mogelijkheden, die het fundament legt voor een succesvolle afhandeling.

Transparante processen en meetbaar resultaat

We vinden het belangrijk dat u inzicht heeft in hoe uw direct mail-campagne loopt. Ontzorgen doen we immers niet alleen door zaken uit handen te nemen, maar ook door transparant te zijn over verwachtingen en resultaten. U kunt bij Kopak uw order 24/7 volgen via een automatiseringssysteem en het proces is volledig inzichtelijk. 

Daarnaast ondersteunen we u in uw marketingactiviteiten, door uw database te beheren en uw respons te meten. Zo ziet u de resultaten van uw investering en kunt u uw activiteiten nog gerichter inzetten.

Flexibel in mogelijkheden, met maximale ondersteuning

Dat Kopak zijn wortels in de direct mail markt heeft, levert voor u diverse voordelen op. Zo krijgt u gedegen advies, omdat we weten wat werkt, en hebben we machines en systemen die vrijwel alles kunnen uitvoeren, omdat we daarin al jaren investeren. Ons personeel is bovendien gewend om flexibel mee te denken met uw vraagstukken. We helpen u dan ook graag bij het opstellen van een onderscheidende direct mail campagne.

“We take care of business,” is niet zomaar ontstaan. Het is het resultaat van duurzame samenwerkingen, jarenlange ervaring en altijd streven naar de meest optimale oplossing voor alle partijen.

Vorige slide
Volgende slide

Ontdek de mogelijkheden en kijk op welke manier we u kunnen helpen met het verwerken van uw direct mail!

Ik wil mijn
direct mail…

Vorige slide
Volgende slide

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met direct mail?

Met onze jarenlange ervaring adviseren we u graag! Heeft u een directe vraag over direct mail, of bent u uw opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. We staan voor u klaar, of het nu gaat om het uitwerken van het idee of het uitvoeren van uw opdracht!

    Toch op zoek naar een andere dienst?​

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek