Op groot formaat printen, op elk materiaal

POS-materiaal, instore-marketing of een belangrijke beurs: soms is het nodig om groots uit te pakken. Kopak heeft alles in huis voor communicatie op groot formaat. Printen kan onder andere op onze Arizona platbed-printer, geschikt voor harde materialen. Flexibele materialen verwerken we met onze Colorado rollenprinter, die tot 252 centimeter breed en eindeloos lang kan printen.

 

We denken bovendien graag met u mee over de toepassing van uw prints. Moet iets bijvoorbeeld vaker in elkaar gezet worden, zoekt u een manier om een bijzondere vorm te realiseren, of levert u materiaal aan meerdere vestigingen van een keten? Binnen Kopak werken diverse afdelingen samen aan vragen van formaat, om u op zoveel mogelijk punten te kunnen ontzorgen. Van ontwerp, via onze vaste partner

The Mountain Fox, tot het regelen van logistieke processen: geen uitdaging is ons groot genoeg!

Op groot formaat printen, afwerken en kant-en-klaar leveren

Na het op groot formaat printen van uw winkelpresentatie, signing, banners of scheidingswanden, is het mogelijk om deze verder te verwerken. Naast onze uitgebreide keuze aan materialen bieden we namelijk allerlei opties om uw grootformaat-toepassingen kant-en-klaar te kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan de levering van een productpresentatie inclusief artikelen, een volledige beursstand of staande wanden die direct te plaatsen zijn.

 

Houdt u het liever simpel? Ook zonder ingewikkelde constructies bent u bij ons aan het juiste adres. De toepassingen zijn eindeloos, dus ook een poster behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen van groot formaat printen bij Kopak

Écht groot

Met onze machines lopen we voorop in groot formaat printen, tot wel 2,52 meter breed en eindeloos lang

Op alle materialen

Geen materiaal is ons te gek, er is van alles mogelijk!

Van simpel tot complex

Van abri’s tot driedimensionale figuren voor instore-marketing

Groot formaat printen op (praktisch) elk materiaal

Bij Kopak houden we niet van beperkingen. Een mindset die leidend is in alles wat we doen, dus ook wanneer het aankomt op de aanschaf van een grootformaat printer. We kunnen daarom met trots zeggen dat we praktisch op elk materiaal kunnen printen. Van stof tot dibond, van hout tot bannerdoek en van papier tot plexiglas. Tot 5 centimeter dik is niets ons te gek! Heeft u een materiaal waarvan u niet zeker weet of het te bedrukken is? Vraag het ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Schotten, scheidingswanden en beschermingswanden voor horeca en kantoor

Bent u op zoek naar scheidingswanden die niet alleen zorgen voor een veilige werkomgeving, maar ook bijdragen aan een goede sfeer? Kies dan voor custom-made beschermingswanden in aansluiten bij de stijl van uw kantoorpand of horecabedrijf. De professionals van The Mountain Fox helpen u met het realiseren van mooie schotten, wanden en andere grote kantoor- en bedrijfsoplossingen.

 

U vindt deze oplossingen en meer in onze Marcom Webshop

Vorige slide
Volgende slide

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of wij ook u kunnen helpen met uw business?

Van professionele prints tot voorraadbeheer, Kopak is een one-stop-shop voor communicatiemiddelen. Dat is zowel logistiek als financieel aantrekkelijk. Zo zijn wij specialist in maatwerkoplossingen en deelt u mee in ons inkoopvoordeel. We luisteren, adviseren en vangen complexe vraagstukken volledig op, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.

Stel hier uw vraag of neem direct contact op, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen!

    Bent u toch op zoek naar een andere manier van inpakken of verzenden?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek