Haal het beste uit uw drukwerk met grafische afwerking

Drukwerk en prints afwerken met nét dat beetje extra? Dat kan met grafische afwerking. Grafische afwerking omvat eigenlijk alle (machinale) handelingen die gedaan moeten worden na het druk- en printwerk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld boren, stansen, rillen (van een vouwlijn voorzien), vouwen of perforeren. Ook een brochure nieten, lijmen (garenloos brocheren) of wire-o-binden is mogelijk. Waar u ook voor kiest, het is dé manier om uw print- en drukwerk helemaal af te maken.

 

Heeft u nog niet helemaal besloten of, en zo ja welke afwerking u nodig heeft? Neem dan vooral contact op. Bij Kopak zitten we klaar om u te helpen bij de invulling van uw opdracht en kijken we graag naar wat voor u de beste oplossing is.

Wat zijn de mogelijkheden van grafische afwerking bij Kopak?

Van snijden tot lijmen, van binden tot boorgaten, het kan allemaal. Met onze machines kunnen we ervoor zorgen dat uw folder, brochure, kalender of ander document als volledig afgewerkt eindproduct onze locatie verlaat. We zijn specialist in het bedenken van oplossingen en zeer zorgvuldig als het aankomt op de uitvoer daarvan. De mogelijkheden zijn eindeloos: als onze machines niet kunnen wat u wenst, dan zorgen onze medewerkers voor handmatige afwerking. Kijk voor meer informatie ook eens bij grafische handling.

De voordelen van grafische afwerking

Alles-in-een

Uw order van begin tot eind bij één partij

Uitgebreide mogelijkheden

Grafische afwerking zoals het u past

Gericht advies

Altijd kiezen voor de juiste optie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met grafische afwerking?

Of u nu een stel folders heeft dat nog gevouwen moet worden of een digitaal document dat nog volledig moet worden verwerkt, bij Kopak helpen we u naar een perfect resultaat. Met advies en services die aansluiten op wat u nodig heeft, kunnen we volledig voorzien in de grafische afwerking van uw bedrijfsdocumenten, direct mails en andere vormen van communicatie. Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen doen!

    Toch op zoek naar een andere grafische oplossing?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek