Wij verzorgen uw grafische handling tot in de puntjes

Op ieder moment dat u contact heeft met uw klant, wilt u natuurlijk zo goed mogelijk in het oog springen. Een visueel aantrekkelijk pakketje heeft meer attentiewaarde dan een standaard verpakking, die uw concurrentie wellicht ook gebruikt. Wij helpen u daarom graag uw klanten te verrassen met een creatief uitziend pakketje. Met onze grafische handling brengen we iedere uitdagende direct mail tot een succes!

Grafische handling komt aan bod wanneer een direct mail niet (volledig) machinaal verwerkt kan worden. Vaak wordt het uiteindelijke product plano geproduceerd met de gewenste stans- en rilafwerking. Hierna moet het product handmatig in elkaar gezet worden om tot een eindproduct te komen. Denk hierbij aan het vouwen van een offertemap, het in elkaar zetten van een (gecompliceerd) doosje of het bevestigen van geponste labels aan een product. Grafische handling kan zowel gepersonaliseerd als niet-gepersonaliseerd zijn. Wij kijken dus naar uw specifieke vraag en passen onze handling hierop aan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met grafische handling?

Voor advies over de best passende vorm van handling kunt u terecht bij onze deskundige professionals. Geen vraag is ons te gek en we helpen u graag om te komen tot de beste oplossing voor uw vraagstuk!

    Toch op zoek naar een andere dienst?

    Wij helpen u graag vooruit! Wij adviseren u graag binnen de diverse diensten die Kopak rijk is, van verzending van een direct mail tot het printen van POS materialen op grootformaat. Wilt u liever zelf een kijkje nemen in ons aanbod? Klik dan op één van onderstaande diensten om te zien hoe wij u, naast grafische handling, verder kunnen ondersteunen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek