Werken bij Kopak

Join the team!

In een groot bedrijf werken verschillende mensen op verschillende afdelingen, allemaal aan hetzelfde doel: we willen voor onze klant de beste oplossing bieden. Daarom is het belangrijk dat we een sterk team hebben, zodat iedereen in de organisatie zijn werk goed kan doen. Wat onze klanten ook vragen: wij lossen het samen op!
Kopak is als bedrijf groot geworden door klein te blijven. Dat betekent we iedereen gelijk behandelen en onze afspraken nakomen. Daarbij krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. En heb je een vraag of wil je iets wil bespreken, dan staat de deur altijd open. Wil je een beter beeld van hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Neem dan in onderstaande video een kijkje achter de schermen!

Vacatures

Wil jij komen werken bij Kopak? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Op dit moment hebben we de volgende vacatures open staan, klik erop om meer te lezen over de functie en de eisen. Je kunt natuurlijk ook solliciteren via een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Productie medewerker

Commercieel medewerker binnendienst

Zaterdag- en vakantie- krachten

Seal operator

Productie medewerker

Bijbaan Productie medewerker

Open sollicitatie

Werken bij Kopak

Gecertificeerd stagebedrijf

Als erkend leerbedrijf of gecertificeerd stagebedrijf zorgt Kopak dat jij vakkennis op kunt doen waar je iets aan hebt, op diverse gebieden. Of je nu een BBL-opleiding volgt of een universitaire stage nodig hebt, wij hebben stageplaatsen voor elk niveau, voor zowel meewerk- als afstudeerstages. Je krijgt je eigen stagebegeleider en ook ons team helpt je graag.

De werkzaamheden bij Kopak zijn zeer divers: omdat we zoveel diensten onder één dak hebben, is er veel te zien en te leren en is geen dag hetzelfde. Afhankelijk van waar in het bedrijf jij jouw stage wil lopen, hebben wij een plek voor jou. Bel of mail ons om te vragen wat er mogelijk is!

Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

Niet gevonden wat u zocht?

Search