Open sollicitatie

In een groot bedrijf werken verschillende mensen op verschillende afdelingen, allemaal aan hetzelfde doel: we willen voor onze klant de beste oplossing bieden. Daarom is het belangrijk dat we een sterk team hebben, zodat iedereen in de organisatie zijn werk goed kan doen. Wat onze klanten ook vragen: wij lossen het samen op.

Join the team!

Kopak is als bedrijf groot geworden door klein te blijven. Dat betekent dat we iedereen gelijk behandelen en onze afspraken nakomen. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En heb je een vraag of wil je iets wil bespreken, dan staat de deur altijd open!

 

Ben jij net zo enthousiast als wij en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie toe te sturen. Dit kun je doen door jouw motivatie + CV te richten aan Koert van de Kerkhof via koert@kopakbv.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koert via 013 577 45 49. Wij zien jouw open sollicitatie graag tegemoet!

 

Liever eerst nog even de sfeer proeven van hoe het er bij ons op de werkvloer aan toe gaat? Neem dan in onderstaande video een kijkje achter de schermen!

Of solliciteer via dit formulier

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek