Met sealen alles op transparante wijze bij elkaar

Uw mailing netjes verpakt verzenden, terwijl de inhoud direct zichtbaar is? Met sealen zorgt u voor een aantrekkelijk pakket, met adresdragers, inserts of bijlagen in het (afbreekbare)folie toegevoegd. Zo zit alles direct bij elkaar, zonder dat er hoeft te worden geplakt, gevouwen of ingestoken. We kunnen zowel op het folie, als op losse adresdragers printen, zodat uw mailing zonder problemen op de juiste bestemming arriveert.


Wanneer u gaat voor sealen bij Kopak, kijken we graag samen naar de beste en voordeligste optie. Zo kunnen we u helpen van databeheer tot adressering en van foliekeuze tot goedkope verzending. Ook voor het vormgeven of printen van diverse bijlages bent u bij ons aan het juiste adres.

Sealen of sealkrimpen?

Sealen en sealkrimpen zijn twee verschillende dingen. Bij sealen worden alle bijlages door onze machines automatisch samengevoegd, waarna het geheel wordt omsloten door folie en in één vloeiende beweging wordt gesloten en afgesneden. Daarbij wordt het materiaalgebruik geminimaliseerd. Ook handmatig bijlages toevoegen in een gesealde verpakking is mogelijk.


Bij sealkrimpen gaat het pakket, met folie en al, door een zogenaamde krimptunnel. De warme lucht die daarin circuleert, zorgt ervoor dat het folie krimpt en het pakket perfect en precies omsluit.


Dat maakt sealen erg geschikt voor losse bijlages en magazines, terwijl sealkrimpen een goede manier is voor bundelen, of voor producten die beschermd moeten worden. Meer weten? Kijk dan ook eens op onze pagina sealkrimpen.

De voordelen van sealen

Milieuvriendelijke optie

Door biologisch afbreekbaar folie en minimaal materiaalgebruik

Representatief

Alles-in-één, met een nette presentatie en representatieve verzending

Goedkoop

Besparen op verzendkosten door onze contracten met diverse verzendpartners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met sealen?

Van adressering tot zorgeloze verzending, bij Kopak bent u aan het juiste adres. Voor alle opties en advies over sealen, sealkrimpen en gerelateerde zaken kunt u terecht bij onze professionals. Zij helpen u graag om te komen tot de beste oplossing voor uw vraagstuk!

    Toch op een andere manier inpakken?​

    Gelukkig zijn er bij Kopak altijd meerdere manieren om tot het gewenste resultaat te komen. Onze website staat dan ook vol met mogelijkheden om uw communicatie-uitingen in de juiste vorm te kunnen verzenden. Neem eens een kijkje bij een van onze andere diensten, om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek