Handmatig inpakken met gepersonaliseerde handling

Soms komt het voor dat uw goederen of communicaties niet (volledig) machinaal verwerkt kunnen worden. Wanneer dit het geval is en de inhoud daarnaast per pakket of envelop verschilt, spreken we van gepersonaliseerde handling. Enkele voorbeelden van deze vorm van handling zijn:

  • Het samenstellen van boekenpakketten, waarvan de inhoud voor iedere ontvanger anders is;
  • Het versturen van gepersonaliseerde cadeaus met een persoonlijk kaartje en zelfgekozen inpakpapier;
  • Het inpakken van retourdozen met een gepersonaliseerde brief waarin de gegevens van de ontvanger worden gebruikt.

Bestaat uw handlingopdracht uit algemene orders die geen personalisatie nodig hebben? Dan spreken we van niet-gepersonaliseerde handling. Hoe ingewikkeld uw handlingopdracht ook is, bij ons is deze in goede handen. Zo zijn we méér dan enkel een inpakbedrijf: we take care of business, van advies en inkoop tot logistiek en bezorging. Daarmee is Kopak hét inpakbedrijf dat als geen ander in staat is om maatwerk te leveren waarmee u snel en secuur uw boodschap op de juiste plek krijgt!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met gepersonaliseerde handling?

Met advies en services die aansluiten op wat u nodig heeft, kunnen we volledig voorzien in de productie en verzending van uw bedrijfsdocumenten, direct mails en andere vormen van communicatie. Niet zeker over welke optie u precies nodig heeft of bent u enkel uw opties aan het verkennen? Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

    Toch op zoek naar een andere dienst?

    Kopak levert een breed pakket aan diensten, allemaal ter ondersteuning van uw communicatie en logistieke processen. We nemen u graag het regelwerk uit handen, zijn transparant in wat we doen en werken met u samen om tot het beste resultaat te komen. Klik op één van onze andere diensten om te zien waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek