Niet-gepersonaliseerde handling

Het verpakken van uw goederen of communicaties is niet in alle gevallen (volledig) machinaal mogelijk. Doorgaans is er bij niet-gepersonaliseerde handling al een eindproduct voorhanden, waaraan u handmatig iets algemeens wenst toe te voegen. Wanneer u bijvoorbeeld (kerst)pakketten wilt laten samenstellen, boeken wilt voorzien van een actiesticker of een insert wilt toevoegen aan uw tijdschriften, spreken we van niet-gepersonaliseerde handling. Heeft u een opdracht waarbij de inhoud of toevoeging per order verschilt? Dan spreken we van gepersonaliseerde handling.

Uw goederen of communicaties worden handmatig ingepakt door ons personeel dat snel en secuur te werk gaat. Mocht uw verzending toch zijn in te pakken door één van onze machines, dan zorgen wij voor een zorgvuldige, machinale verwerking. Waar uw verpakkingswerk ook uit bestaat, Kopak zorgt voor een snelle en foutloze afhandeling!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met niet-gepersonaliseerde handling?

Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag! Heeft u een vraag over handling, of bent u uw opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. Of het nu gaat om het uitwerken van een idee of het uitvoeren van uw opdracht, wij staan voor u klaar!

    Toch op zoek naar een andere dienst?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Wij zijn dé kennispartner in handling en verzending van al uw communicatie en ondersteunen in zowel de uitvoer als de logistieke processen die bij uw opdracht komen kijken. Meer weten? Klik dan op één van onze andere diensten, om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek