Laserprinten in
full-colour of zwart-wit

Het is snel, goedkoop én u kunt er alle kanten mee uit op het gebied van personalisatie. Precies daarom is laserprinten een perfecte oplossing. Kopak kan direct dubbelzijdig (duplex) laserprinten in kleur of zwart-wit en biedt daarin vele mogelijkheden. Van kleine full-colour drukwerk-oplages tot het printen van gigantische adressenbestanden, op elke papiersoort. Laserprinten kan als aanvulling dienen op bestaand drukwerk of los ingezet worden, afhankelijk van de grootte en het doel van uw opdracht.

Vraagt u zich af of laserprinten de oplossing is voor uw communicatie-uiting? Neem dan vooral contact op. Bij Kopak zitten we klaar om u te helpen bij de invulling van uw opdracht en adviseren we graag over de beste en goedkoopste manier van uitvoer.

Wat zijn de mogelijkheden van laserprinten bij Kopak?

Laserprinten wordt vaak gebruikt voor het adresseren van drukwerk. Dankzij onze investeringen in goede software en uitgebreide kennis van printen met variabele data, kunnen we uw order volledig personaliseren tegen lage kosten, of het nu gaat over een adressenbestand of om beeldpersonalisatie. Ook voor acceptgiro’s beschikken we over de juiste kennis en software. Daarnaast zijn onze hoogwaardige laserprinters zeer geschikt voor kleine drukwerk-oplages.

 

Heeft u verdere afhandeling nodig, zoals sealen en verzenden? Bij Kopak hebben we alles in huis om u ook daarmee van dienst te kunnen zijn.Button: Neem contact met ons op

De voordelen van laserprinten

Goedkoop personaliseren

inprinten of volledige beeldpersonalisatie van voordrukken

Alle papiersoorten

van 60 tot 350 grams papier en tot formaat SRA3 (320x460mm)

Snel printen

direct dubbelzijdig door duplex printen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met laserprinten?

Laserprinten is een snel en makkelijk onderdeel van uw communicatie-uiting of zending. Kopak heeft dan ook alles in huis om dit in no time voor u te realiseren. Bovendien bieden we een hele reeks aan aanvullende diensten, van handling  tot fulfilment. Het zou dus zomaar kunnen dat Kopak precies de partner is naar wie u op zoek bent. Meedenken met uw vraagstuk doen we graag, dus neem vooral contact op!

    Toch op zoek naar een andere manier van printen?

    Ook dan bent u bij Kopak aan het juiste adres. Op het gebied van communicatie-uitingen en verzending zijn we gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we met een breed pakket aan diensten, die naadloos op elkaar aansluiten. Kijk daarom eens bij één van onze andere diensten om te zien wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

    Of het nu gaat om handling, fulfilment, groot formaat drukwerk of een direct mail-campagne, Kopak is dé kennispartner voor al uw communicatie-uitingen. Omdat complexe projecten voor ons dagelijkse kost zijn, is geen vraag ons te veel. We investeren continu in kwaliteit en ontzorgen u van A tot Z.

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek