Kopak Direct Mail

Sinds 2002 is Kopak er om u te voorzien van direct mail en print services. Voor alle vormen van direct marketing kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke communicatie-uitingen op tijd, professioneel en op het juiste adres bezorgd worden.

De vele mogelijkheden van Kopak

Wij geven u graag een passend advies zodat u optimaal gebruik kunt maken van direct mail, zwart en full colour printen, drukken, fulfilment en cross media. Onze hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces vloeiend verloopt en u er verder geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast hebben wij geavanceerde software en jarenlange kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw projecten vakkundig worden uitgevoerd.

 

 

foto_vrijstaand_5

Inkoopvoordeel

Doordat wij goede afspraken hebben gemaakt met verspreiders zoals PostNL en Sandd, ontvangen wij een inkoopvoordeel. Dit voordeel rekenen wij aan u door, zodat u bij ons uiteindelijk nog goedkoper uit bent als dat u het zelf zou doen.

Focus op uw core business


Door het inschakelen van onze expertise hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de logistiek en kunt u zich volledig richten op uw core business. Zo kun wij u helpen uw bereik en respons te vergroten en uw kosten te verlagen.