Over Kopak

Sinds 2002 is Kopak er om u te voorzien van direct mail en print services. Voor alle vormen van direct marketing kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke communicatie-uitingen op tijd, professioneel en op het juiste adres bezorgd worden.

De vele mogelijkheden van Kopak

Wij geven u graag een passend advies zodat u optimaal gebruik kunt maken van direct mail, zwart en full colour printen, drukken, fulfilment en cross media. Onze hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces vloeiend verloopt en u er verder geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast hebben wij geavanceerde software en jarenlange kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw projecten vakkundig worden uitgevoerd.

Focus op uw core business

Door het inschakelen van onze expertise hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de logistiek en kunt u zich volledig richten op uw core business. Zo kun wij u helpen uw bereik en respons te vergroten en uw kosten te verlagen.

Inkoopvoordeel

Doordat wij goede afspraken hebben gemaakt met verspreiders zoals PostNL en Sandd, ontvangen wij een inkoopvoordeel. Dit voordeel rekenen wij aan u door, zodat u bij ons uiteindelijk nog goedkoper uit bent als dat u het zelf zou doen.

Of u nu een grote of een kleine order heeft, bij Kopak zorgen wij ervoor dat uw opdracht uitstekend verwerkt wordt. Wij gaan graag in gesprek met u over de mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op!

direct mailPortokosten besparen ►       Brochure aanvragen ►       Offerte aanvragen ►