Grootformaat Print

 

Kopak is dé specialist op het gebied van grootformaat printen. Bij ons vindt u de meest uitgebreide mogelijkheden op het gebied van XXL print. Onder andere geschikt voor: point of sale (POS-materiaal), instore marketing en winkelpresentatie materiaal, stands op vakbeurzen en congressen, informatiepanelen, reclamebanners, vloerstickers, raamstickers, magneetstickers, posters, stoepborden, displays, landkaarten, bewegwijzering, abri’s, etc.

Met onze Arizona UV Flatbed printen wij tot 200 x 350 x 5 cm op allerlei vlakke materialen. Uit PVC en karton maken we de mooiste producten zoals plafondborden, verpakkingsmateriaal, beursaankleding en displays. Maar ook het printen op hout behoort tot onze mogelijkheden.

De Colorado UV rollen printen met een breedte van 162 cm kan bijna oneindig printen tot wel 100 meter op een rol. Met de zeer hoge kwaliteit zijn deze prints bijna niet meer te onderscheiden van drukwerk. Of u nu 1 poster besteld op 100, vandaag voor 12:00 uur besteld is morgen in huis.

 
imageedit_5_8818533957
imageedit_5_8818533957

Crossmedia activiteiten zorgen voor klantenbinding

Wilt u succesvol crossmedia kanalen inzetten? Dan is Kopak hierbij uw partner. Met onze ruime ervaring en geavanceerde software zijn wij prima in staat uw campagnes cross mediaal uit te voeren.


Dankzij een optimale benutting van alle mediakanalen zorgen crossmedia voor een grote respons én dragen ze bij aan klantenbinding. U bespaart tijd, geld en zorgen, omdat Kopak u begeleidt bij het gehele traject van advies en uitvoering tot het up to date houden van uw database en evaluatie.