Grootformaat Print

De klant en zijn behoefte staan meer dan ooit centraal. Crossmedia is dan ook dé toekomst. Bij crossmedia campagnes zorgt u er voor dat u uw potentiële klanten via verschillende mediakanalen bereikt, zowel offline als online.

De inzet van meerdere mediakanalen die dezelfde boodschap overbrengen is de kracht van crossmedia. Hiermee brengt u zo persoonlijk en direct mogelijk een gepersonaliseerde boodschap over bij uw klant. Uw klanten kunnen er niet omheen. U vergroot hiermee uw bereik, verhoogt de respons en kan daarmee zelfs kosten verlagen.

Bovendien leert u uw klanten beter begrijpen, omdat u met de campagne de onderliggende database verrijkt met informatie. Deze klantinformatie is van onschatbare waarde bij het uitzetten van vervolgacties.

 
imageedit_5_8818533957
imageedit_5_8818533957

Crossmedia activiteiten zorgen voor klantenbinding

Wilt u succesvol crossmedia kanalen inzetten? Dan is Kopak hierbij uw partner. Met onze ruime ervaring en geavanceerde software zijn wij prima in staat uw campagnes cross mediaal uit te voeren.


Dankzij een optimale benutting van alle mediakanalen zorgen crossmedia voor een grote respons én dragen ze bij aan klantenbinding. U bespaart tijd, geld en zorgen, omdat Kopak u begeleidt bij het gehele traject van advies en uitvoering tot het up to date houden van uw database en evaluatie.