Direct mail inzetten voor het magazine van Netwerk Brabant

Onze klant Netwerk Brabant is vanaf de start van hun business een klant bij Kopak. In 2002 zijn zij gestart met een platform te bieden voor ondernemend Brabant. Met dit platform verbinden ze verschillende partijen aan elkaar. Denk hierbij aan ondernemers met elkaar of juist met overheden of onderwijsinstellingen. Alles om elkaar te inspireren, het netwerk uit te breiden en het vinden van geschikte leads. Dit platform geven ze vorm door 3 elementen: events, het magazine en online. Voor het magazine zijn zij op zoek gegaan naar een partner. Hier komt Kopak in het verhaal…

Met welke vraag zijn we begonnen voor Netwerk Brabant?

Op het moment dat Netwerk Brabant hun platform verder wilde gaan inzetten richting de markt, hadden ze voor de magazines een partner nodig. Ze hadden een groot aantal magazines te verzenden en waren op zoek naar een partner die dat efficiënt en tegen een aantrekkelijk tarief kon doen. Door hun eigen netwerk in te zetten, kwamen ze bij Kopak terecht. Met het specialisme in Direct Mailing en het persoonlijke contact, waren ze er al snel uit dat dit een goede match zou zijn. En dat is gebleken! Ondertussen zijn we 2 decennia verder en mogen we Netwerk Brabant nog steeds ondersteunen met het verzenden van het magazine.

Wat is het voordeel om alles bij Kopak te regelen?

Netwerk Brabant brengt ieder kwartaal een magazine uit met thema’s die relevant zijn voor hun doelgroep, actieve MKB-ondernemers. Door inzicht te hebben in de jaaroplage, kunnen wij als Kopak een beter voorstel doen door gebruik te maken van volume inkoop. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld  flink wat porti kosten besparen. Voor Netwerk Brabant krijgen we de magazines aangeleverd en zijn wij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verzending. Doordat de deadline van het aanleveren van de magazines kan verschillen, moeten we hier scherp zijn en kort op de bal zitten. Zo kunnen we namelijk zo goed, efficiënt en snel mogelijk schakelen op het beste resultaat.  

Hoe kunnen we onze samenwerking uitdrukken in cijfers?

Sinds 2002 samenwerkingspartners!

Al meer dan 2 decennia mag Kopak Netwerk Brabant ondersteunen met het produceren en versturen van het zakenmagazine Netwerk.

Al 296.000 magazines verzonden

Voor Netwerk Brabant verwerken we ongeveer 14.800 magazines per jaar!

Korte lijnen, beste resultaat

Samen zorgen we voor het beste resultaat door korte lijnen en korte doorlooptijden

“De samenwerking met Kopak is voor mij erg prettig door de korte lijntjes, persoonlijk contact met een vast contactpersoon en kunnen snel schakelen indien nodig. Ze denken graag met je mee voor de beste oplossing van ieder vraagstuk.”

Naam klant: Marieke van Os-Priester

Functie: Binnenbaas

Naam organisatie: Netwerk Brabant

Hoe gaat de samenwerking in de toekomst vorm krijgen?

Wij zijn erg blij hoe de samenwerking nu verloopt. Dit mag voor ons natuurlijk nog jaren op deze manier doorlopen. Wij doen waar we goed in zet met Direct Mail en we helpen Netwerk Brabant met het bedrijven waar zij in goed zijn, namelijk het verbinden en inspireren van ondernemend Brabant. Door de (technische) ontwikkelingen in de gaten te houden en erop in te spelen, kunnen we de samenwerking altijd optimaliseren. Dat zullen we ook zeker blijven doen. Op die manier kunnen we namelijk het best mogelijke resultaat voor onze klant Netwerk Brabant realiseren!

Heeft u ook een Direct Mailing die u wilt laten verzorgen door één partner?

Bij Kopak zijn we specialist in Direct Mail en kunnen we u gegarandeerd verder helpen met uw vraag hieromtrent. U kunt een vraag stellen in het contactformulier of neem direct contact met ons op via het telefoonnummer of e-mailadres hieronder. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de chat voor een snel antwoord op uw vraag. We horen graag van u!

    Deel dit bericht:

    Niet gevonden wat u zocht?

    Search