Een totale ontzorging voor Detail4Retail

Een aantal jaren geleden hebben we Detail4Retail mogen verwelkomen als klant bij Kopak. Detail4Retail is gespecialiseerd in loyaliteitscampagnes voor de supermarkt- en petrolbranche. Voor deze campagnes hebben zij een allround partner nodig die hen helpt in het uitvoeren van deze campagnes. In de breedste zin van het woord! Gelukkig mogen wij deze partner voor hen zijn. In deze case leggen we uit waarmee we Detail4Retail dagelijks ondersteunen.

Historie & het heden: wat doen we voor Detail4Retail?

In 2019 is Detail4Retail opgericht en eigenlijk direct hebben ze de hulp van Kopak ingeroepen. Zij hadden een loyaliteitscampagne verkocht aan een hoofdkantoor in de petrolbranche en hadden een partner nodig om de fulfilment te regelen. Dit was het begin van een fijne samenwerking. Het startte met één campagne, al volgden er snel meer! Ondertussen verzorgen wij de gehele fulfilment voor Detail4Retail, van het picken van orders tot het opmaken en versturen van startleveringen. Daarnaast produceren wij met de grootformaat printer een groot gedeelte van de POS (Point of Sale) materialen die de winkelvloer compleet in het teken zet van de campagne. Het is altijd mooi om het eindresultaat van onze diensten fysiek te kunnen zien!

Dé ideale fulfilment partner

Als fulfilment partner van Detail4Retail houden we ons bezig met diverse aspecten van fulfilment. Neem bijvoorbeeld de orderverwerking. Tijdens de loyaliteitscampagnes op de winkelvloer, is het belangrijk dat er voldoende voorraad is bij de klant. In de winkel willen ze natuurlijk geen ‘nee’ verkopen. Door een automatisch proces worden de orders doorgeschoten van de systemen van Detail4Retail naar Kopak. Onze medewerkers pakken deze orders direct op en zorgen dat het zo snel mogelijk verzonden wordt naar de eindklant. Onze afspraak: vóór 15:00 uur besteld is de volgende dag in de winkel geleverd. We zetten dan ook alles op alles om deze afspraak na te komen. Alles om de klanten van én Detail4Retail zelf tevreden te houden!

Vorige slide
Volgende slide

Hoe kunnen we onze samenwerking uitdrukken in cijfers?

1500 startleveringen uitgeleverd

Per jaar worden er 1500 startleveringen klaargemaakt door Kopak, waarvan 99% zeker succesvol zijn.

+/- 9000 pickorders verwerken

Voor Detail4Retail verwerken we ongeveer 9000 pickorders per jaar. Dat zijn er meer dan 170 per week!

2500 display geproduceerd

Om de juiste look & feel op de winkelvloer te hebben, worden displays voorzien van een sleeve/ombouw. Deze produceren we op onze grootformaat printer.

Kopak is voor ons de ideale fulfilment partner en ontzorgt ons volledig, van spaarkaart tot nabestellingen. Niets is onmogelijk en alles voor de klant!

Naam klant: Leon Elders

Functie: Directeur

Naam organisatie: Detail4Retail

Groot formaat printen

Grootformaat print voor opvallende POS materialen

Om een loyaliteitscampagne voldoende zichtbaarheid te geven op de winkelvloer, zijn er POS materialen nodig. Hierbij kan gedacht worden aan kleine materialen zoals een flyer, maar ook aan grotere materialen zoals een display, lifesizer of gangbord. Met onze grootformaat printer maken we deze materialen on demand klaar. Zowel hoge als lage oplages zijn geen probleem voor ons machinepark met diverse grootformaat printers en snijmachines. Ook diverse materialen passeren hier de revue; hout, karton en foamboard bijvoorbeeld. We hebben een aantal voorbeelden hiernaast opgenomen van de materialen die we voor Detail4Retail hebben geproduceerd. Alles om er een feestje van te maken op de winkelvloer!

Kan Kopak ook uw allround partner worden?

We helpen u graag met iedere uitdaging die u heeft! Onze deuren staan open voor een vrijblijvend gesprek, zodat we u kunnen adviseren in uw vraagstuk. Laat uw gegevens achter in het contactformulier of neem direct contact met ons via onderstaande gegevens. We kijken uit naar uw bericht!

    Deel dit bericht:

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek