Printing on demand voor Visualitys’ Quadrum®

Al meerdere jaren hebben wij Visualitys als klant in ons klantenbestand. Visualitys is een expert in business communicatie en evenementen. Zij opereren als full service partner waarbij zij hun klanten helpen met creatieve en innovatieve oplossingen. Eén van de innovatieve oplossing die zij bieden is Quadrum®, een multifunctioneel display systeem. Met dit concept bieden zij grote flexibiliteit en modulariteit voor hun klanten om producten en diensten op een unieke manier te presenteren. Om dit display systeem te voorzien van de gewenste on-demand opdruk, schakelen zij Kopak in als samenwerkingspartner. Met de grootformaat printer kan alles tot in detail worden gepersonaliseerd.

Waar het allemaal begonnen is…

Een tijd geleden, aan de hand van een artikel van Visualitys in het blad Netwerk Brabant, zijn Koert en Marcel in contact gekomen. Vanuit de expertise van Kopak wilde Koert graag in gesprek gaan hoe zij de productie van Quadrum® efficiënter én persoonlijker konden inzetten. Zo gezegd, zo gedaan: door een andere aanpak aan de kant van de productie werd een shifting ingezet van kant-en-klare verkoopvoorraad naar voorraad van plaatmateriaal wat op aanvraag werd verwerkt tot eindproduct. Door deze aanpassing hebben zij kunnen zorgen voor een 8% rendementsverhoging. Op deze manier kan Visualitys binnen hun aanbod de flexibiliteit waarborgen, één van de belangrijkste USP’s uit hun propositie.

Een aantal voorbeelden op de beursvloer

Quadrum® is al door vele klanten van Visualitys ingezet voor grote beurzen. De vouwbare kunststof kubussen kunnen modulair worden samengesteld, waardoor de klant veel creativiteit en flexibiliteit heeft voor het samenstellen van de gewenste opstelling. Kopak helpt hen met het inkopen van het juiste materiaal, het snijden van het materiaal naar de exacte maten en personaliseren met de gewenste print. Een aantal voorbeelden van de Quadrum® in actie ziet u in de carrousel met foto’s.

Previous slide
Next slide

Onze samenwerking in het kort…

Van verkoopvoorraad naar voorraad plaatmateriaal

Het on-demand maken van de productie van de Quadrum® kubussen heeft voor deze shifting gezorgd.

Rendement verhoging
van circa 8%

Door het inzetten van de shifting is de inkoop/verkoop verhouding efficiënter geworden.

Meerdere jaren prima relatie tussen Visualitys & Kopak

Een fijne samenwerking op het gebied van specialistisch drukwerk en direct-mailings.

De samenwerking tussen Kopak en Visualitys is gebaseerd op heldere planning en prijsafspraken. Daarnaast delen we een aantal digitale templates voor de productie van Quadrum® die zorgen voor een snelle en duidelijke afhandeling van de opdrachten. Het contact met order- en accountmanagement is wederzijds zeer prettig.

Naam klant: Marcel van Sloun

Functie: Creatief directeur/eigenaar

Naam organisatie: Visualitys

Is Quadrum® het enige waar Kopak Visualitys in ondersteund?

Zeker niet! Naast de vaste samenwerking voor het multifunctionele display systeem zet Visualitys ook andere diensten van Kopak in. Zo maken ze ook gebruik van de technische kennis binnen Kopak rondom het automatiseren van processen. Zo hebben ze bijvoorbeeld samen digitale templates ontwikkeld die zorgen voor een snelle en duidelijke afhandeling van de opdrachten. Daarnaast heeft Kopak verschillende direct mailings voor Visualitys verzorgd; een prima manier om B2B klanten en/of prospects aan te schrijven en op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Kunnen wij u verder helpen met Direct mail en grootformaat print?

Met onze printers kunnen wij uw gewenste orders on-demand produceren. Dit betekent dat er lage oplages kunnen worden geproduceerd met een hoge kwaliteit. Wilt u hier meer over weten? Laat het dan vooral aan ons weten. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder. Of u kunt uw gegevens achterlaten in het contactformulier. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u!

    Deel dit bericht:

    Niet gevonden wat u zocht?

    Search