Optimalisering door automatisering voor Van Geloven

Onze klant Van Geloven hebben we al een tijdje in ons klantenbestand. Ongeveer 10 jaar om precies te zijn! Van Geloven kunt u kennen als naam achter bekende snackmerken zoals Mora, Van Dobben en De Bourgondiër. Zij zijn producent van de snacks van deze en nog veel meer andere merken, waaronder hun eigen Ad van Geloven kroketten. Dé grote doorbraak in 1969! Naast de productie ondersteunen ze ook hun verkooppunten met bijvoorbeeld promotiematerialen. Als samenwerkingspartner mogen wij meebouwen aan het succes van dit bedrijf. Hieronder leest u hoe we dit doen.

Waar de samenwerking begon…

 Jaren geleden kampte Van Geloven met ruimtegebrek. Althans, er was geen optimale ruimte om de promotiematerialen op te slaan en te verzenden. Met deze vraag kwamen zij bij Kopak terecht. Hier kon Kopak hen zeker mee helpen! Na de start van deze samenwerking, zijn we blijven kijken hoe we Van Geloven nog verder konden ondersteunen. Zo mochten we na een tijdje de productie van de promotiematerialen op ons nemen en hebben we daarna een technische verdieping gemaakt in de webshop. Door deze stappen te nemen, konden we Van Geloven steeds beter ontzorgen. En we zijn nog zeker niet klaar met deze ontwikkelingen!

Waarmee ontzorgen we Van Geloven op dit moment?

Door de jaren heen hebben we de samenwerking verder verdiept. Een mooi voorbeeld hiervan is de automatisering in het verwerkingsproces. Van Geloven heeft in 2019 een webshop ontwikkeld voor de promotiematerialen voor de verkooppunten. Om dit proces geheel te automatiseren hebben Kopak en Van Geloven nauw samengewerkt om systemen met elkaar te laten communiceren. Het idee was namelijk dat, wanneer iemand een bestelling zou plaatsen in de webshop, deze bestelling direct door diverse systemen bij Kopak terecht zou komen. Zo konden wij de bestelling direct verwerken en verzenden. En dat is gelukt! De samenwerking was hierin erg soepel, wat tot een mooi eindresultaat heeft geleid. De kantoren zitten op steenworpafstand van elkaar, wat het gemakkelijker maakt om bij elkaar binnen te lopen. De klant was erg tevreden met het resultaat, dat smaakt natuurlijk naar meer!

Hoe kunnen we onze samenwerking uitdrukken in cijfers?

Ruim 10 jaar samenwerkingspartners!

Al meer dan een decennium lang helpen wij Van Geloven met het ontzorgen op het gebied van opslag, fulfilment en promotiematerialen.

Meer dan 850 orders
automatisch verwerkt

Sinds livegang van webshop in 2021 zijn er al meer dan 850 orders automatisch verwerkt. In dit gehele proces is geen enkele handmatige schakel meer nodig geweest.

Meer dan 300 materialen
in de opslag

Door ruimtegebrek bij Van Geloven hebben ze de opslag van de promotiematerialen uitbesteed aan Kopak. Zo hebben we productie, opslag en verzending van deze materialen onder één dak!

Rondom promotiematerialen kan Kopak echt álles oplossen. Van personaliseren tot het koppelen en automatiseren van systemen. Voor ons is Kopak een totaalpartner voor het hele pallet!

Naam klant: Nemo Leijten

Functie: Senior Digital Marketeer

Naam organisatie: Van Geloven

Een blik richting de toekomst!

Aangezien de samenwerking zo goed verloopt tussen Van Geloven en Kopak, zijn we op dit moment druk met de vervolgstappen. Het uitdiepen van de samenwerking staat dan ook zeker op de agenda. Hoe gaan we dat doen? Een tipje van de sluier: we zijn op dit moment bezig om de promotiematerialen te laten personaliseren en alle orders op demand te laten printen. Dit zal in de komende tijd live gezet worden. Op dit moment is de webshop van Van Geloven alleen gericht op Nederland. Op termijn willen zij dit ook verder gaan uitbreiden richting België. Ook hierin zal Kopak hen ondersteunen en optimalisaties doorvoeren. Op naar nog meer mooie projecten!

Hoe kunnen we u helpen met het ontzorgen van product- of promotieverzending?

Heeft u ruimtegebrek in uw opslag? Of wilt u ook graag alles onder één dak? Dan komen we graag in contact met u. We helpen u graag met uw specifieke vraag en adviseren u in de verschillende mogelijkheden. Neem direct contact met ons op via onze contactgegevens hieronder of vul het contactformulier in. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de chat linksonder in beeld.

    Deel dit bericht:

    Niet gevonden wat u zocht?

    Zoek