Livegang nieuwe website

Picture of Koert van de Kerkhof

Koert van de Kerkhof

Directeur - Eigenaar Kopak B.V.

And we’re live!

Na een aantal weken zwoegen achter de schermen, is het dan zover: de nieuwe website van Kopak is live! Alles is in een nieuw jasje gestoken en (hopelijk) een stuk overzichtelijker geworden. Daarnaast hebben we het beeldmateriaal up-to-date gemaakt en de informatie over onze diensten geoptimaliseerd. Wij zijn er erg trots op! We zijn ook heel benieuwd wat u ervan vindt. Laat dus vooral een berichtje achter om te laten weten wat u van onze nieuwe website vindt.


Nog een klein woordje van dank voor onze partner the mountain fox voor het bouwen van de nieuwe website, Ruben Klink voor het maken van het uitmuntende beeldmateriaal en Laura Cornet van het schrijven van de rake teksten. Tot slot willen wij ook alle medewerkers van Kopak bedanken voor de inzet rondom het compleet maken van de nieuwe website.


We zijn benieuwd naar uw mening/feedback, dus laat het ons vooral horen. Mocht u geen feedback hebben, dan wensen wij u veel plezier met de nieuwe website van Kopak!

Deel dit bericht:

Niet gevonden wat u zocht?

Zoek