Achter de schermen – Videodag

Picture of Koert van de Kerkhof

Koert van de Kerkhof

Directeur - Eigenaar Kopak B.V.

Ready? Set… Action!

In de afgelopen dagen hebben we een videograaf over de vloer gehad. We hebben een aantal mooie clips en filmpjes gemaakt van Kopak en de verschillende services die we aanbieden aan onze klanten. Deze clips geven een inkijkje in de dagelijkse werkzaamheden en de vele machines waar we gebruik van maken. Alles om een zo goed mogelijk beeld te creëren voor onze klanten voor welke vragen ze bij ons kunnen aankloppen!

We hebben een aantal leuke beelden kunnen schieten ‘achter de schermen’. Deze hebben we hieronder opgenomen voor een kijkje in de keuken. Daarnaast hebben we de nieuwe bedrijfsfilm van Kopak ook hieronder opgenomen. Wat vinden jullie ervan? We zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Niet gevonden wat u zocht?

Zoek