Printen deuren the mountain fox

Picture of Koert van de Kerkhof

Koert van de Kerkhof

Directeur - Eigenaar Kopak B.V.

We proberen bij Kopak altijd onze klanten te verrassen met de mogelijkheden van onze service. Zo kregen we van onze partner the mountain fox de vraag of wij de deuren van hun kantoor wilden voorzien van signing. Hierin hebben we verschillende keuzes, waarvan het bestickeren van de deur het meest voor de hand zou liggen. Toch wilden we graag experimenteren met een andere techniek. Zo hebben we de deuren uit de posten gehaald en in zijn geheel onder onze grootformaat printer gelegd. Het resultaat is subliem! Wederom een tevreden klant met een ietwat eigenzinnige manier van werken. Hoe kunnen wij u helpen met een uniek vraagstuk?

Deel dit bericht:

Niet gevonden wat u zocht?

Zoek