Specials

 

Er is sprake van specials als de handling erg complex is. Er moeten meerdere on- en offline handmatige handelingen worden verricht om tot een eindproduct te komen. Soms kan een deel machinaal verwerkt worden. Specials kunnen gepersonaliseerd en daarmee direct mail zijn. Specials zijn secuur werk. Bij Kopak kunt u erop vertrouwen dat uw special correct wordt verwerkt en foutloos bij de ontvanger arriveert.

Voorbeeld specials

Benieuwd naar een concreet voorbeeld? Een special komt vaak voor bij één op één marketing, denk aan de mogelijkheid waarbij de verzender een gepersonaliseerde kaart kan kiezen bij een al dan niet gepersonaliseerd cadeau in een doosje naar keuze met inpakpapier naar keuze. Van het printen van de kaart en het correct personaliseren tot en met het inpakken met het juiste papier: bij Kopak verricht één persoon alle handelingen, waardoor de foutkans minimaal is. Er zijn vele andere voorbeelden mogelijk. Alles kan bij Kopak!

Specialist, adviseur en partner

Kopak is uw specialist, adviseur en partner voor complexe handling en specials: wij hebben voor elke denkbare opdracht een oplossing. We zijn flexibel en verwerken uw order snel en secuur. Wilt u meer informatie? Of een deskundig advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.