Print

Kopak heeft geïnvesteerd in uitstekende printers. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om op een professionele wijze uw digitaal drukwerk te printen. Met recht noemen wij ons daarom dé printspecialist.

Hebt u zwart/wit, fullcolour en/of gepersonaliseerd printwerk nodig? Alles wat op papier moet komen, verwerken wij met een hoogwaardige kwaliteit.

Uw voordeel? Wij zijn flexibel, printen met variabelen en hebben alle vormen van printen in huis. Wij werken volgens het one-stop-shopping principe. Dus ook de verdere verwerking van uw printwerk is bij Kopak in goede handen.

imageedit_5_8818533957

Digitaal drukwerk printen

Onze printservice bestaat onder andere uit het printen van brochures, flyers, huisstijlen, handleidingen, brieven, kaarten en enveloppen. Geen oplage is ons te groot of te klein. Ook wat betreft formaat heeft u bij ons volop keuze. Door de goede kwaliteit van de huidige printers is er nog maar een minimaal verschil tussen offset en digitaal drukwerk.

De voordelen van printen ten opzichte van drukken zijn:

• kortere levertijd: vandaag binnen bij Kopak, vandaag verzonden door Kopak;
• onbeperkte mogelijkheid in personalisatie;
• geen beperking in papiergebruik.

Drukwerk

Hebt u een grote oplage, dan is drukken veelal het beste alternatief. Kopak levert ook alle vormen van drukwerk. Wij hebben daarvoor goede samenwerkingsverbanden met leveranciers. Hierdoor kunnen wij, passend bij uw product, de juiste leverancier vinden.

En ons inkoopvoordeel? Dat berekenen wij door aan onze klanten. Ander voordeel voor u als klant is dat de verantwoordelijkheid voor het drukwerk bij ons ligt. Na uw bestelling heeft u nergens geen omkijken meer naar.